Menu
Your Cart

Balm Tasneem Naturel


Brand: Tasneem Naturel Model: TN01
Calm Time pula berfungsi untuk memberi keselesaan kepada bayi dan anak kecil anda. Diadun khas menggunakan minyak pati tulen seperti lavender, bergamot, frankinsense dan marjoram, balm ini membantu anak kecil anda menjadi lebih tenang dan ceria.Ibu bapa hanya perlu sapu balm Calm Time..
RM49.00
Brand: Tasneem Naturel Model: TN04
CF-RUB dirumus khas bagi membantu ibu bapa yang berhadapan dengan masalah anak demam, batuk dan selesema. Bahan-bahan seperti eucalyptus oil, cypress, tea tree, dan lemon akan membantu melegakan pernafasan, mengurangkan batuk dan mencairkan kahak serta mengurangkan suhu anak-anak.Cara guna..
RM49.00
Brand: Tasneem Naturel Model: TN03
Prihatin terhadap masalah yang sering membelenggu ibu-ibu yang berhadapan dengan masalah anak sukar tidur dan aktif pada waktu malam, Tasneem Naturel telah merumus khas balm Sleep Time yang berfungsi untuk membantu anak supaya mudah lena dan bangun dalam mood yang ceria. Pati-pati tumbuhan..
RM49.00
Tasneem Naturel EO Balm - T Rub
Out Of Stock
Brand: Tasneem Naturel Model: TN02
Balm T-Rub cukup digemari oleh ibu-ibu kerana balm ini selamat dan boleh menggantikan minyak telon. Ibu-ibu pasti akan teruja setiap kali mengurut dan menyapu balm ini ke perut bayi kerana balm ini boleh melegakan perut kembung, sembelit dan membuang angin berlebihan. Selain itu, T-Rub turut membant..
RM49.00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)