Menu
Your Cart

Learn to Read


Brand: ReadNetwork Model: RN11
Covers all the 44 speech sounds in 3 different levels Beginner, Intermediate & Advanced.What's in the package :1 x ReadEasy Beginner Level1 x ReadEasy Intermediate Level1 x ReadEasy Advanced Level..
RM110.00
Kad Imbasan Bacalah Anakku
Out Of Stock
Brand: ReadNetwork Model: RN10
This package contains 112 pieces of letter cards based on spelling alternatives for sounds taught in ReadEasy Beginner, Intermediate and Advanced Levels. These cards will help your child practice blending the sounds in words as they learn to read in English...
RM32.00
Read Easy Phonics Intermediate Level
Out Of Stock
Brand: ReadNetwork Model: RN
Penulis: Nik Eliani Nik Nawi & Othman AhamadISBN: 983-867-229-7 Kandungan Pakej: 2 Buah Buku dan3 Keping Kad ImbasPenerbit: One Stop Computer and Language Consultancy Mengenai Produk Buku ini adalah kesinambungan dari buku ReadEasy Beginner’s Level yang dikeluarkan sebelum ini. Pa..
RM25.00
Brand: ReadNetwork Model: RN
Terbukti bahawa belajar membaca melalui kaedah fonetik adalah cara paling semulajadi bagi kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas. Kajian saintifik juga telah mengesahkan bahawa otak manusia membaca dengan memecahkan perkataan kepada bunyi. Siri membaca berasaskan fonetik ini telah dirancang secara sist..
RM49.00
Brand: ReadNetwork Model: RN12
Merupakan siri bacaan dua dalam satu. Boleh dibaca semasa anak dalam kandungan, semasa bayi (3 bulan ke atas) dan juga untuk kanak-kanak yang baru menguasai kemahiran membaca.Ilustrasi yang menarik1 set mengandungi 4 buah bukuTeks berwarna merah dan hitam untuk mudah kanak-kanak membacaSesuai untuk ..
RM34.90
Siri Ibu Ajarku Jawi (7 buku)
Out Of Stock
VCD Abu Ada Ayam
Out Of Stock
Brand: ReadNetwork Model: RN
VCD Phonic Bahasa MelayuKandungan Pakej: VCD lagu Abu Ada Ayam, 30 keping kad tunjuk & 1 buku mewarnaPenerbit: ReadNetworkTahun: Mei 2007Mengenai ProdukLagu Fonik Abu Ada Ayam dapat membantu guru dan ibu bapa memperkenalkan bunyi kepada pelajar melalui nyanyian dan aksi-aksi asosiasi yang menyer..
RM25.00
VCD Cory Cat
Out Of Stock
Brand: ReadNetwork Model: RN
VCD PHONIC ENGLISHSesuai digunakan bersama Set Read EasyVCD Phonic EnglishKandungan Pakej: VCD lagu Cory Cat,32 keping kad tunjuk & 1 buku mewarnaPenerbit: ReadNetworkTahun: Februari 2009Mengenai ProdukLagu Fonik Cory Cat dapat membantu guru dan ibu bapa memperkenalkan bunyi kepada pelajar melal..
RM25.00
Brand: ReadNetwork Model: RN
Kandungan Pakej1. VCD Lagu AlFurqan2. Buku Mewarna AlFurqan..
RM15.00
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)